HomeNieuwsDienstenInterimCursussen en workshopsContactPrivacyverklaring
Finesse
fotobanner
Zoek in de website

Privacy Verklaring

Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. De manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan en deze veilig bewaren, is geheel volgens Europese en Nederlandse wetgeving.

WIE IS BEHEERDER VAN UW PERSOONSGEGEVENS?

Finesse Administratie & Training

Stationsstraat 19, 6026 CR Maarheeze

Tel: 0495-593846

info@finesseadministratie.nl

DOELEINDEN VAN DE GEGEVENSVERWERKING

Wij verwerken uw persoonsgegevens wanneer u gebruik maakt van onze diensten en ons in dat kader persoonsgegevens verstrekt. Uw persoonsgegevens worden tevens verwerkt zodat wij met u contact kunnen opnemen. Met uw persoonsgegevens wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid omgegaan.

JURIDISCHE GRONDSLAG VOOR DE VERWERKING

De verwerking van uw persoonsgegevens vindt plaats in het kader van de overeenkomst die wij met u hebben gesloten inzake de dienstverlening aan u, dan wel indien de verwerking noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijk verplichting.

DERDEN

Uw persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij:

  • wij in het kader van onze dienstverlening aan u, en na uw toestemming, de persoonsgegevens verstrekken aan overheidsinstanties zoals de Belastingdienst;

  • wij wettelijk verplicht zijn om uw persoonsgegevens aan derden te verstrekken.

CONTACT

Als u een contactformulier op de website invult of een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording.

GEBRUIK VAN COOKIES

Wij maken geen gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.

INZAGE, CORRECTIE, RECHT VAN VERZET, RECHT OP GEGEVENSWISSING

Na schriftelijk verzoek heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kunt u ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen. U kunt ons tevens altijd laten weten dat u niet langer toestemming geeft om uw persoonsgegevens door ons te laten verwerken.

OPSLAG EN VERWIJDERING

Uw persoonsgegevens worden in een adequaat beschermde omgeving in Nederland opgeslagen. Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is voor onze dienstverlening aan u of zolang als bij wet verplicht is.

KLACHTEN

Indien u van mening bent dat wij uw persoonsgegevens niet correct verwerken, kunt u contact met ons opnemen. U hebt ook het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens.

VRAGEN

Indien u vragen en/of opmerkingen heeft met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens, dan kunt u contact opnemen via info@finesseadministratie.nl

**********

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 08:30 - 17:00 uur

Vrijdag: 08:30 - 12:30 uur



Bezoek- en postadres

Stationsstraat 19, 6026 CR Maarheeze

0495-59 38 46

info@finesseadministratie.nl

Algemene Voorwaarden-E-colofon-Links

© 1998-2018 Finesse administratie: Begeleiding & Training & Advies - KvK 17108715